Spring til indhold

Brug en container under renovering eller ombygning

Som privatperson kan der være rigtig mange gode grunde til, at du har brug for ekstra plads til opbevaring. Flere personer bruger blandt andet flyttecontainer i forbindelse med flytning, fordi det er nemt, sikkert, og de derved heller ikke behøver hjælp fra et flyttefirma. Du kan for eksempel også have brug for en container, hvis du er ved at bygge om derhjemme eller er i gang med at renovere din nuværende bolig. I begge tilfælde kan lidt ekstra opbevaringsplads være kærkomment. Faktisk er ombygning eller renovering to af de hyppigste grunde til, at folk lejer containere. For mange, og måske også for dig, kan det være meget betryggende at vide, at ens ejendele bliver sikkert opbevaret under byggeriet.

Lej en container – hvorfor?

Det er blevet ret populært at leje en container. Containerudlejning foregår derfor også i flere danske byer som for eksempel: Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Hjørring og Odense. Det er derfor nemt at finde en udlejning tæt på dig, hvis behovet skulle opstå.

Det at leje en container har den store fordel, at det er en yderst fleksibel og forholdsvis billig løsning, hvis du midlertidigt skal have opbevaret nogle ting. Hvis behovet for en opbevaringscontainer opstår, kan du nemlig hurtigt få flyttet en container ud til din private adresse eller en anden adresse efter dit ønske. Det betyder, at du ikke skal køre frem og tilbage mellem dit hjem og et lager for at hente dine ejendele, hvis du pludselig mangler noget. Under en ombygning eller renovering kan du derfor roligt lade dine møbler og andet inventar står i containeren. Du kan hurtigt komme hen til dem. Samtidig ved du, at de ikke går i stykker under arbejdet.

Mange gode fordele

En container er en nem og sikker løsning, hvis du mangler plads til opbevaring i forbindelse med en renovering eller ombygning af dit hjem. På den måde er dine ejendele inden for din rækkevidde, men der er også mange andre gode fordele ved at bruge en container. Det kan for eksempel være:

  • Dine ejendele er låst forsvarligt inde i tilfælde af nysgerrige øjne og uønskede personer på din grund
  • Du kan få en isoleret container, så dine ejendele ikke tager skade af kondens og temperaturen udenfor
  • Du kan leje containere i forskellige størrelser

Den mest normale størrelse er 20 fod. Her har du plads til langt de fleste af dine ejendele, og den opfylder derfor også manges behov for opbevaring. Er du til gengæld i gang med en mere omfattende renovering af din nuværende bolig, kan du have behov for en større container. Derfor kan du også få en på 40 fod. I den kan du derved beskytte de fleste af dine møbler og andet inventar, imens byggeriet står på. Når ombygningen eller renoveringen er færdig, kan du allerede begynde at bære dine ejendele ind i huset igen. Du kan gøre det i dit tempo og blot lade udlejningsfirmaet vide, hvornår containeren er tom og klar til afhentning.

Links til sider hvor du kan læse mere om containere.