Spring til indhold

3 grunde til at benytte bedre opmagasinering

  • af

Om du vil have et hjem med mindre rod, eller du bare gerne vil skifte ud i dine møbler, så er opmagasinering lige det, som du skal benytte.

For ofte når vores hjem er rodet, skyldes det mest af alt, at vi har for meget i vores skabe. Hvis du sørger for at få styr på det, vil du også opleve, at noget så simpelt som rengøring bliver langt lettere at have at gøre med.

De tre væsentligste grunde til at få en effektiv opbevaring er:

  • Mindre rod i dit hjem
  • Det er lettere at gøre rent.
  • Du kan skifte stil, uden at det koster dig noget.

Når vi skriver, at du lettere kan skifte stil, er det, fordi du kan have flere sæt møbler i et self storage lagerrum. I stedet for at du hele tiden skal købe nye møbler, kan du købe et par gode møbelsæt og så kan du skifte ud mellem dem. På den måde kan du altid have et hjem, som virker friskt og nyt.

Større overskud til at lave mad

Nærmest alle har for mange køkkenredskaber og køkkenmaskiner i deres køkkenskabe. Det skyldes, at hver gang du får noget til køkkenet, så ender det ende i skabet. For du har ikke lyst til at smide noget ud. Slet ikke når det er noget, som du benytter flere gange om året.

Men flere gange om året er bare ikke helt nok til, at det giver mening at have det stående i dit køkkenskab. I stedet kan du vælge at pakke det ned i en kasse. Det er en god idé at lave mere specifikke kasser, så der ikke bare står ”Køkkenting” på den.

Det er mere oplagt at skrive køkkenting til fødselsdage. Køkkenting til store fester osv. Det er bedre at have flere kasser, så du ikke skal stå at lede i lang tid, når der er noget, som du finde.

Det gode ved et self storage lagerrum i dag er, at du kan få det til en god pris, så det giver ikke så meget mening ikke at have din opmagasinering her.

Især fordi du også kan benytte det til alle dine møbler.

Undgå loftlugt til dine møbler

Du kan ikke skifte møbler hele tiden, hvis du sætter dem på loftet eller i din kælder. Her får det ofte en fæl lugt, da du ikke har god udluftning. Når du bruger et professionelt firma til det i stedet for, så får du et opbevaringsrum med en god lugt.

Her vil du ikke kunne lufte forskel på, om din sofa har stået i din stue derhjemme, eller om den har stået til opmagasinering. På den måde kan du have 2-3 møbelsæt, hvor du kan skifte rundt mellem dem. Det kræver et let større opbevaringsrum, men til gengæld behøver du aldrig igen at skulle købe møbler.

Det er en god løsning at gøre det på denne måde, fordi du får mindre rod og sparer penge i længden.

http://hobbyhullet.dk/

Skriv et svar