Spring til indhold

Optimér fragt opbevaring i din virksomhed

Logistik er et af de mest centrale nøgleord, når der er tale, hvorledes en virksomhed drives så effektivt som overhovedet muligt. Dog benyttes der i mange virksomheder mange midler og ressourcer på at løse logistiske udfordringer, hvor der dog vil findes løsninger, som kan løse situationen mere effektivt og billigere. Og hvilken virksomhed vil ikke kunne finde interesse i en sådan løsning?

En logistisk udfordring kan eksempelvis være, at din virksomhed skal have flyttet møbler, varer eller lignende til nye lokaler, måske skal der ombygges på kontoret, eller måske er der simpelthen ikke nok plads i perioder. Her vil containerleje være en god løsning. En fordel ved flytning vha. containere giver flere forskellige fordele og foregår som følger:

  1. Pak tingene sammen i jeres tempo i containeren tæt på lokalerne
  2. Få containeren flyttet til de nye lokaler
  3. Pak indholdet i containeren ud i netop jeres tempo

Det er en enkel fremgangsmåde, men der er flere fordele forbundet med det. Det er først og fremmest mere effektivt, at du kan pakke tingene ned gradvist, således de nedpakkede ting ikke står i vejen. Derudover kan den gradvise udpakning også hjælp til, at I får jer indrettet bedre og hurtigere, da er lettere at få overblik over en ny bygning, når den er tømt, frem for når den er fyldt med flyttekasser.

Har du pladsmangel? Få let flere kvadratmeter med containerleje

Uanset om din virksomhed ligger i Aarhus, Aalborg, Odense, Hjørring, Esbjerg eller Kolding, og om du har et værksted, online salgsforretning eller lignende, kan der opstå situationer, hvor der over perioder vil være pladsmangel. Det kan være, at I indkøber et større parti varer, der ikke er plads til på lageret grundet øget ordreindgang, et godt tilbud eller lignende. Her kan det være en fordel med ekstra plads i en periode i form af containerleje, da det ikke altid økonomisk vil kunne svare sig at leje nye lokaler, mens det også kan være problematisk, hvis de er placeret langt væk. Der kan det være en fordel med en container, som I kan placere indholdet i, og denne kan placeres hvor I ønsker det. På den måde får i udvidet virksomhedens lager, værksted eller lignende for en periode.

Opbevaring af mere krævende indhold?

Det kan også være, at der er tale om opbevaring af mere krævende indhold såsom fødevarer, fyrværkeri eller lignende, hvor containerleje i form af kølecontainer, frysecontainer og fyrværkericontainer vil være ganske brugbare. Derudover findes også sidedørscontainer, lagercontainer, skibscontainer, 10 fod container og 40 fod container, hvormed der er mange muligheder for, hvilken type af container I kan leje til jeres situation.

Den store valgfrihed skal dog kun ses som en fordel for jer, fordi det betyder, at der vil være en container, der er passende at benytte i netop jeres situation. Så hvis du og din virksomhed står i problemer angående logistisk planlægning, kan det være en fordel at overveje containerleje, da I let kan få opbevaret varer, mens den ekstra plads er meget tæt på.