Spring til indhold

Aars, Aarhus, Viborg eller Aalborg

RéVision + Regnskab, Rådgivning og SKAT Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er lokal revisor i Aars i Vesthimmerland og hjælper virksomheder i byer som Aalestrup, Løgstør, Farsø, Hobro – og selvfølgelig i Aars med meget mere end revision og regnskab. Revisionskontoret i Aars ledes af statsautoriseret revisor René Aagesen som selv er opvokset i Vesthimmerland og har boet i Aars. Det som statsautoriseret revisor René Aagesen virkelig brænder for, er bruge hans erhvervserfaring udenfor revisionsbranchen til at hjælpe virksomheder med forretningsudvikling, køb og salg af virksomheder samt generationsskifte.
Bag sig har statsautoriseret revisor René Aagesen et stærkt bagland af kompetente revisorer, bogholdere, strategikonsulenter og skatteeksperter, da RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab foruden i Aars, har afdelinger i Aalborg, Viborg, Aarhus, Faaborg, Bjerringbro og Randers – samt er medlem er verdens 12. største internationale revisornetværk Kreston International. Så har du brug for hjælp til skatterådgivning om skattemæssige forhold ved udleje, moms på lagerplads, ejendomsavancebeskatning, virksomhedsordningen eller noget helt andet, så ring til RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab og få svar på dit spørgsmål om skattefradrag.
Som kunde i RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i Aars får du derfor en lokal revisor i statsautoriseret revisor René Aagesen, som kender dig og din virksomhed. Statsautoriseret revisor René Aagesen sørger for at det altid er den bedst egnede kollega som laver revision, regnskab, skatterådgivning eller bestyrelsesarbejde tilpasset netop dit behov. Ingen kunder er for store eller for små, men de fleste kunder i Révision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er i størrelsen 1 – 100 medarbejdere.
RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab kombinerer det bedste af 4 verdener, dyderne fra de lokale revisorer, kompetencerne fra de største internationale revisionsfirmaer, erhvervserfaring udenfor revisionsbranchen og strategikonsulenter. Det sikrer dig hjælp til både revision og regnskab og andre klassiske revisorydelser som budget, økonomistyring og bogføring, men også til forretningsudvikling. Vi hjælper dig med at gøre din virksomhed endnu bedre ved at hjælpe med forretningsplan, økonomiske målinger der viser hvad din virksomhed i virkeligheden tjener penge på, strategianalyser som viser hvad din virksomhed tjener penge på i morgen og budgetter som viser den forventede økonomiske effekt af at ændre forretningsstrategi. Vore strategikonsulenter hjælper også meget gerne med implementere den nye strategi – et punkt som i praksis går galt for rigtig mange virksomheder.
Vidste du at du hos RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab får revision og regnskab af samme kvalitet som ved de største revisionsselskaber – du får det bare til en lavere pris med vores prisgaranti? Og vidste du, at du med et revisorabonnement kan ringe til os alt det du vil til fast lav pris pr. måned uden ekstraregninger?
Kontakt revisionsfirmaet RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab allerede i dag og hør hvorfor vi bør være din revisor og foretrukne rådgiver.
Ud over Aars, finder du også reviosionskontorer i Aalborg, Viborg og Aarhus.

Skriv et svar