Spring til indhold

Opbevaringsrum med masser af opbevaring

  • af

Mange bruger alt for lang tid på at gøre rent i deres hjem, fordi de ikke bare kan støvsuge, når de har lyst til det. Ofte har mange en masse rod liggende over det hele, så du starter med at rydde op i flere timer, inden du overhovedet kan komme i gang med at gøre rent.

Det gør, at du er mere tilbøjelig til ikke at gøre rent, når der er behov for det. For du ville godt kunne overskue at gøre rent i en time, men du har ikke tid til at gøre det i 3 timer. En meget simpel løsning er her, at du sørger for at undgå unødvendig rod og alt, som du kun bruger nogle gange, sender du til opbevaring.

Et opbevaringsrum kan give dig mere plads i dit hjem og derfor er du mere tilbøjelig til at gøre rent.

Det er let at gøre mere rent, hvis du får styr på disse simple punkter:

  • Alle genstande skal have deres egen plads.
  • Tag stilling til alt med det samme.
  • Kig reklamer igennem med det samme eller smid dem ud.
  • Afbestil alle breve osv. som du har mulighed for at modtage digitalt.
  • Pak alt pænt sammen. Det giver dig 30% mere plads i dit tøjskab.
  • Opmagasinering er din bedste ven.

Hvordan giver du alt sin egen plads?

Det kan virke fuldstændig uoverskueligt, at alle genstande og ting skal have sin egen plads. Så lad os komme med nogle eksempler på, hvordan det fungerer.

Vi anbefaler f.eks., at du køber stof-indkøbsposer. Nu giver du dem en plads i dit hjem, som ikke bare er, at de flyder på en stol eller dit køkkenbord. Det kan være en skuffe eller en hylde. Du kan også hænge dem op på en knage i dit køkken. På den måde fylder det ikke unødvendigt meget i dit hjem og du kan altid finde det.

Det kan virke som en lille ting at fokusere på, hvor du har din indkøbspose. Men prøv lige at gang det hele op. Hvis du har 20 af lignende handlinger på en dag, så har du pludselig en masse rod efter en uge. Det er grunden til, at du ender med at skulle rydde op hver eneste uge, fordi du ikke har nogle gode systemer for alle dine ting.

Opbevaring er vejen frem

Det er en god idé at få et ekstern opbevaringsrum, da du i dag kan få et til en billig pris. På den måde kan du have alt der, som du ikke hele tiden benytter.

Det kan være forskellige minder. Det kan være gamle bøger. Det kan være dine kufferter til næste gang, du skal på ferie. Der er ingen god årsag til, at du gemmer på en masse forskelligt, når du kan sende det til opbevaring.

På den måde skal du ikke flytte rundt på en masse rod, når du skal gøre rent. Når du skal gøre rent, tager du din støvsuger og så er du færdig på få timer.

Skriv et svar